Regnskapsmedarbeider - Drangedal

Regnskapsmedarbeider - Drangedal

Da nåværende regnskapsmedarbeider går av med pensjon, søker vi regnskapsmedarbeider til vårt kontor i Drangedal med oppstart 1. september. Banken ønsker å styrke økonomifunksjonen, for rette vedkommende betyr dette nye og spennende økonomioppgaver i fremtiden.

Renteendring

Renteendring

I forbindelse med endringer i markedet har vi besluttet å sette ned rentebetingelsene.

Eikas nettbank

Eikas nettbank

Det er oppdaget en sårbarhet som i teorien gjør det mulig for angripere å hente ut passord fra nettsider. Eika er ikke berørt. Kundene trenger ikke å bytte passordet til nettbanken, da vår nettbank ikke er berørt av denne feilen.

Drangedal sparebank

Drangedal sparebank

Torsdag 16. januar besluttet forstanderskapet i Drangedal og Tørdal Sparebank å forkorte navnet til banken. Bakgrunnen til forkorting av navn til Drangedal Sparebank er en lang prosess.

Følg dine fond på mobilen

Følg dine fond på mobilen

Nå kan du følge dine fonds utvikling og se din urealiserte gevinst i appen. Du får også dine fonds månedsrapporter på mobilen.

Bedre BSU i 2014

Bedre BSU i 2014

Du kan nå spare mer og få mer tilbake på skatten med BSU.

Hva er det viktigste i livet ditt?

Hva er det viktigste i livet ditt?

Det er de viktige tingene i livet ditt du vil forsikre. Hva som er viktig for deg kan forandre seg med tiden, i de ulike fasene av livet. Vårt nye forsikringsverktøy hjelper deg å finne gode løsninger for det som er viktigst for deg.

Jans blogg

Jans blogg

Sjeføkonom i Eika, Jan Ludvig Andreassen, blogger om aktuelle temaer fra norsk og internasjonal økonomi. Han er opptatt av de lange linjene og liker en god debatt.